2012. február 5., vasárnap

Gyros tál

Tudom hogy ezzel a recepttel nem mi találtuk fel a spanyol viaszt. Mégis közzéteszem, mert a család nagy kedvence ez az étel, az se bánnánk ha minden másnap ezt kellene enni. Na akkor már tényleg tuti csirkemell mérgezést kapnánk:-)
Mi így készítjük.

Hozzávalók:

csirkemell
bors, vegeta
hasábkrumpli
paradicsom
uborka
lilahagyma
natúr joghurt
tzatziki saláta por(kotányi féle)


Mennyiséget itt is direkt nem írok, mert minden függ a család étvágyától illetve az éhes szájak számától:-) Szóval a csirkemelleket vékony csíkokra szeleteljük. Kevés olajon megpirítjuk, közben borssal, vegetával ízesítjük. Egy másik serpenyőben kisütjük a hasábkrumplit. Amíg ezek sülnek, felkarikázzuk az uborkát és a többi zöldséget. A joghurtban elkeverjük a tzatziki port. Ha minden megsült, akkor nincs más dolgunk csak a tányérra halmozni mindenből egy keveset, majd meglocsolni az ízesített jogjurttal. Isteni!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése