2013. július 2., kedd

Puncs és citrom fagyi

Nem rég beszereztünk egy fagyikészítő-masinát, persze hogy épp akkor lett rossz idő. Most azonban lassan újra itt a kánikula, úgyhogy ilyenkor a jéghideg dinnye mellett a legjobb nasi egy kis fagylalt.
Igazából fagyi gép nélkül is elkészíthetőek ezek a receptek, csak az egy kicsit időigényesebb. 
A receptet egyik kedvenc bloggerem oldaláról "loptam" innen. Ez itt éppen a puncsfagyi receptje. A citromé pedig itt. Ezenkívül rengeteg fagyi receptet találtok még ezen az oldalon, de persze én is fogok kísérletezni és majd hozom őket :-) 
Az enyémek így sikerültek.


3 megjegyzés:

  1. Szia, MIlyen gépet vettetek? Jól bevált? MOst szeretnénk mi is beruházni egyre, de nem tudom mit kellene?? :) Nanetta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nanetta!

      Ariete fagylaltgépről van szó. Mi a shell-es pontjainkat váltottuk be a webáruházban erre, úgyhogy nem tudom mennyi az ára a boltban, vagy hogy hol lehet kapni, de amúgy meg lehet csinálni a fagyikat gép nélkül is nyugodtan, csak akkor miután betetted a mélyhűtőbe, kb 30 percenként 4x 5x meg kell kavarni. A gépnél ezt nem kell, csak a program lejárta után egyből mehet a fagyasztóba.

      Törlés
    2. Holnap körülnézek fagyigép ügyben, de ha nem találok akkor marad a kavargatós módszer :) Az ízén nem változtat csak macerásabb kicsit :) Köszönöm, hogy írtál!! Azért ebbe a nagy melegekbe pihengess is a PocakLadyvel :)

      Törlés