2012. április 25., szerda

Fehér kenyér

Itt a 2 órás kenyér fehér változata. Minden ugyanaz csak rozsliszt helyett, az összes fehér liszt volt.
Tapasztalatok:
- örömmel mondhatom, hogy ebben se csalódtam, kívül ropogós héj, belül puha, olyan igazi házi
- nagyon, de nagyon fontos, hogy jól felforrósítsátok a jénait, mert így tényleg nem ragad bele( nekem az előző beleragadt kicsit), de ez tökéletesen kijött, mondjuk most nem voltam annyira mohó és szépen kivártam még a jénaiban kihűl, csak utána próbálkoztam :-)
- ne rakjátok nejlonzacskóba, mert akkor másnapra elveszti a ropogós kérgét, helyette inkább egy konyharuhába csomagoljátok
- utolsó tanács, teavaj: na ezzel vékpnyan megkenve a legfinomabb szerintem :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése