Hozzávalók:
sertéskaraj, vagy bármilyen más hús, lehet tarja is pl.
gomba
hagyma
olaj
só, bors
sajt
Elkészítés:
A karajokat kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, egyéb sertéshúsokhoz illő fűszerekkel megfűszerezzük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek kicsit összeérjenek, addig elkészítjük a gombát. Hagymát apróra szeleteljük, olajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk és a hagymához adjuk. Összeforgatjuk, majd kissé megpuhítjuk. Lehet konzervgombából is. Ha megpuhult a gomba akkor elővesszük a húsokat. Kiolajozott tepsibe tesszük a húsokat, ráhalmozunk a hagymás gombás raguból. Tetejére sajtot szórunk. Előmelegített sütőbe megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése